V hlavní roli maso! Naučte si připravovat dobroty pod vedením profíka
Stalo se vám už někdy, že jste si vysnili nedělní oběd, sváteční večeři nebo si jen tak chtěli pochutnat na něčem, co jste zatím nikdy vařit doma nezkoušeli, ale výsledek byl… No, slušně řečeno, jídlo nestálo za nic? Možná je na čase nechat se vést od profíka!
A tím Miroslav Kalina rozhodně je! Každý, kdo miluje maso, ujíždí na steacích, prostě ten, z něhož vegetarián nikdy nebude, má jedinečnou šanci naučit se připravovat maso právě s pomocí Mirka Kaliny.
Lákají vás kuchařské kurzy, ale zatím jste nenašli odvahu se na nějaký přihlásit, máte to daleko, nemáte dost času a podobně? A co se učit vařit v pohodlí domova a vlastnoručně připravené dobroty rovnou servírovat rodině? Jde to! Vařte online!
Dokonalý steak nebo panenka?
Mirek Kalina je součástí týmu Extrakurzů. A jak už bylo naznačeno, hlavní roli v jeho lekcích hraje maso. Kurz se jmenuje Maso v hlavní roli s Mirkem Kalinou a bude se péct výborný roastbeef, vepřová panenka nebo kachní prsa. No a příprava dokonalého steaku je samozřejmostí!
Mirek Kalina je opravdová kuchařská hvězda, ostatně restaurace, kterou spoluvlastnil, byla vyhlášena mezi 10. nejlepšími restauracemi v Česku a doporučoval ji i gastronomický průvodce Michelin Guide.
Svoji kariéru začínal Mirek, který byl i přísným porotcem v kulinářské soutěži MasterChef Česko, v pražské restauraci U zlatého hada. Vařit se však učil i ve světě, konkrétně v Německu, Norsku i Francii a už tady „přičichl“ k michelinskému vaření. Kalina je vnímán jako specialista na přípravu dokonalých ryb a zvěřiny.
TIP na další online kurz: Chuť a vůně z grilu s Honzou Punčochářem
Další články
Vietnamský šéfkuchař Khanh Ta: V Česku máme lepší maso. Experimentů se ale bojíme
Šéfkuchař Jan Punčochář představuje sváteční menu: Houbové carpaccio a křepelka plněná kachnou
Bez kyslíku to nejde. Dýchejte správně a změňte svůj život