Vietnamský šéfkuchař a spolumajitel tří restaurací, Gao Den, Taro a Dian pochází z podkrkonošské Jilemnice. Původně vystudoval elektrotechnickou školu, ale táhlo ho to k vaření. Absolvoval kurzy a stáže v Saigonu na Culinary Arts School a získával zkušenosti při práci v hanojských bistrech, v Česku sbíral inspiraci mimo jiné v restauraci porotce soutěže MasterChef Česko, Přemka Forejta.
V roce 2013 společně s bratrem založili restauraci Gao Den. O dva roky pozdějí pak fine diningový koncept Taro a v době pandemie otevřeli ještě třetí restauraci Dian. Zpočátku ne moc známý podnik Gao Den pomohla proslavit návštěva foodblogerky Kamu, o věhlas restaurace Taro se zase mimo jiné postarala účast Khanha ve speciálním vydání pořadu Prostřeno. Na třetí podnik už nic takového nebylo potřeba, gurmeti nejen z Prahy si cestu našli sami.