Tradiční vietnamská večeře s Khanhem Ta
šéfkuchař a spolumajitel restaurací Gao Den, Taro a Dian
Máte rádi asijská jídla a zatím si na ně netroufáte? S naším videokurzem bude vše jiné, snazší! Všemi videi vás provede Khanh Ta, který absolvoval kurzy a stáže v Saigonu na Culinary Arts School a získával zkušenosti v hanojských bistrech. S bratrem nyní vlastní velmi úspěšnou restauraci Gao Den v Praze.
Khanh vás naučí připravit kedlubnový salát, restované kuře, žebra ve sladkokyselé omáčce, usmaží před vámi plněné závitky, uvaří polévku z krevet, jasmínovou rýži a vodní špenát a naloží kimchi. Všechny suroviny na jmenované pokrmy snadno koupíte. Khanh vás provede celým kurzem opravdu krůček po krůčku, včetně velice zajímavého povídání o některých asijských surovinách.
Máte rádi asijská jídla a zatím si na ně netroufáte? S naším videokurzem bude vše jiné, snazší! Všemi videi vás provede Khanh Ta, který absolvoval kurzy a stáže v Saigonu na Culinary Arts School a získával zkušenosti v hanojských bistrech. S bratrem nyní vlastní velmi úspěšnou restauraci Gao Den v Praze.
Khanh vás naučí připravit kedlubnový salát, restované kuře, žebra ve sladkokyselé omáčce, usmaží před vámi plněné závitky, uvaří polévku z krevet, jasmínovou rýži a vodní špenát a naloží kimchi. Všechny suroviny na jmenované pokrmy snadno koupíte. Khanh vás provede celým kurzem opravdu krůček po krůčku, včetně velice zajímavého povídání o některých asijských surovinách.