2. Co se společně naučíme?
Mirek Kalina nás naučí připravit různé druhy minutkového masa. Nejen hovězí steak a roastbeef, ale maso jehněčí, vepřové, telecí či drůbeží. Vše od počátku a do nejmenších podrobností.
suroviny
postup
Známý český šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Mirek Kalina pro vás připravil recepty, jejichž základem je kvalitní maso. Naučte se upéct výborný roastbeef, vepřovou panenku nebo kachní prsa a staňte se navíc i mistry dokonalých steaků.
Lekce kurzu
- Seznamte se s lektorem 04:16
- Co se společně naučíme? 02:19
- Tepelné úpravy steaků 18:15
- Anglický steak se sázeným vejcem 13:32
- Roastbeef s béarnskou omáčkou 15:19
- Kachní prsa s čekankovým salátem 11:32
- Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou 11:17
- Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek 12:05
- Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou 10:34
- Telecí saltimbocca 06:26
- Co jste se naučili 02:19