5. Skvělé sýrové krémy
Bez nadýchaného krému se žádný dort neobejde. Naučte se připravit a správně našlehat dva smetanové krémy z domácího sýra.
suroviny
Krém z domácího sýra
700 g domácího sýra
150 g moučkového cukru
50 ml kokosového likéru nebo kokosového mléka
kokosový extrakt (3-4 kapky)
sůl
Univerzální Krém 3-2-1
350 g mascarpone
250 g smetany 35% – 38%
150 g plnotučného tvarohu
150 g moučkového cukru
50 ml kokosového likéru nebo kokosového mléka
kokosový extrakt (3-4 kapky)
sůl
postup
Šárka Divácká, zakladatelka brněnské cukrárny Sorry, pečeme jinak vám dovolí nahlédnout do nádherného řemesla, cukrařiny. Upečte s ní překrásný a skvělý Red Velvet a naučte se mnoho cukrářských fíglů.
Lekce kurzu
- Seznamte se s lektorkou 05:09
- Red Velvet 01:51
- Cukrářská abeceda 11:03
- Příprava těsta a pečení korpusů 16:06
- Skvělé sýrové krémy 11:18
- Malinový tourbillon 10:33
- Cukrový rozvar a zakládání korpusů 08:11
- Skládání dortu 06:59
- Zdobení dortu 12:30
- Co jste se naučili 01:41