Hříšné moučníky z odpalovaného těsta podle Heleny Fléglové

Helena Fléglová
zakladatelka HF Pastry Academy

Helena Fléglová je zakladatelkou a majitelkou cukrářské školy HF Pastry Academy, kde vede oblíbené cukrářské kurzy. Snaží se o to, aby její studenti pochopili veškeré důležité technologické postupy, a tvoření malých sladkých dobrot jim přinášelo jen radost. Helena Fléglová nás provede celým procesem tvorby dezertů z odpalovaného těsta. Od přípravy základního těsta a jeho pečení, výroby craquelinu a různých krémů, až po zdobení úžasných éclairs, větrníků, i elegantní karamelové věže croquembouche, a to ještě není všechno.

  • 11 lekcí
  • 4 kompletní recepty
  • 8 podkladů k vytištění
  • 2 hodiny a 31 minut

Helena Fléglová zakladatelka HF Pastry Academy číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

Od 990 

  • 11 lekcí
  • 4 kompletní recepty
  • 8 podkladů k vytištění
  • 2 hodiny a 31 minut
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu

Helena Fléglová je zakladatelkou a majitelkou cukrářské školy HF Pastry Academy, kde vede oblíbené cukrářské kurzy. Snaží se o to, aby její studenti pochopili veškeré důležité technologické postupy, a tvoření malých sladkých dobrot jim přinášelo jen radost. Helena Fléglová nás provede celým procesem tvorby dezertů z odpalovaného těsta. Od přípravy základního těsta a jeho pečení, výroby craquelinu a různých krémů, až po zdobení úžasných éclairs, větrníků, i elegantní karamelové věže croquembouche, a to ještě není všechno.

Představení kurzu

Lekce kurzu

  1. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 04:32

  2. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 03:21

  3. 10:56

  4. 12:21

  5. 21:02

  6. 11:24

  7. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 20:12

  8. 17:24

  9. 26:09

  10. 21:53

  11. 01:51

Výhody tohoto kurzu

  • 11 lekcí

  • 2 hodin a 31 minut profesionálního videa

  • Certifikát o absolvování kurzu s podpisem

  • Interaktivní provázání jednotlivých dílů a postupů

Autor kurzu