Chuť a vůně z grilu s Honzou Punčochářem
šéfkuchař a porotce kulinářské soutěže MasterChef Česko
Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace U Matěje a porotce soutěže Master Chef provází světem grilování, ukazuje jeho pestrost, barvy, chutě a vůně ze všech stran. Naučí nás připravit několik druhů marinád a přílohových salátů, upéct na grilu dokonale šťavnatá kuřecí stehna, vepřovou krkovici se salátem z grilované cibule či hovězí vysokou roštěnou, a nejen to. Přehlídku lákavých dobrot z grilu završí květák s bylinkovým pestem a salsou z pečených paprik a dokonalý dezert v podobě grilovaných jablek s drobenkou a karamelem.
Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace U Matěje a porotce soutěže Master Chef provází světem grilování, ukazuje jeho pestrost, barvy, chutě a vůně ze všech stran. Naučí nás připravit několik druhů marinád a přílohových salátů, upéct na grilu dokonale šťavnatá kuřecí stehna, vepřovou krkovici se salátem z grilované cibule či hovězí vysokou roštěnou, a nejen to. Přehlídku lákavých dobrot z grilu završí květák s bylinkovým pestem a salsou z pečených paprik a dokonalý dezert v podobě grilovaných jablek s drobenkou a karamelem.